Tabel de Mărimi

Am creat aceasta pagină pentru a te ajuta să-ți alegi mărimea potrivită la orice model de sneakerși!

Cum să îți alegi mărimea corectă?

Pe pagina fiecărei perechi vei găsi secțiunea "Mărime" unde va fi menționat modul în care ar trebui sa-ți alegi mărimea.

Dacă sneakerșii au calapod normal (True to Size / TTS), alege-ți mărimea obișnuită, cât porți în mod normal. Majoritatea perechilor de Nike sau Jordan sunt TTS.

În caz că au calapod mic (Runs Small), alege-ți cu o jumătate de mărime mai mare decât cea obișnuită. La majoritatea perechilor de Yeezy, înafară de Foam RNNR si Slides, recomandăm jumătate de mărime mai mare. Spre exemplu, dacă mărimea ta obișnuită este 42, iți recomandăm 41 / 41 1/3.

În caz că au calapod mare (Runs Big), alege-ți cu o jumătate de mărime mai mică decât cea obișnuită. Spre exemplu, dacă mărimea ta obișnuită este 42, iți recomandăm 42.5 / 42 2/3.

În caz că sunt Yeezy Slides, nu există jumătăți de mărime, așa că alege-ți cu două mărimi mai mare. Spre exemplu, dacă mărimea ta obișnuită este 42, iți recomandăm 44 1/2. (și noi credem că este ciudat cum au fost făcute mărimile la acest model 😅)

Verifică mereu descrierea pentru a fi sigur(ă) că îți alegi mărimea potrivită, însă în caz că încă ai nelămuriri, nu ezita să ne contactezi!